ANNONS

Artiklar - Högskolor och universitet

Träna inför högskoleprovet

Träna inför högskoleprovet

Denna artikel är en annons från hpguiden.se HPGuiden erbjuder personlig hjälp inför högskoleprovet. VIP-utbildningen inför högskoleprovet är specialkonstruerad för att hjälpa dig nå toppresultat på det nya högskoleprovet och komma in på din drömutbildning. Vi har oslagbara referenser och utvärderingsresultat från studenter som nått sina mål och som nu pluggar det som de alltid drömt om. Som VIP-medlem får du tillgång till allt du behöver för att nå ditt högskoleprovmål! Bli VIP-medlem och kom genast närmare…
→ Vidare

Visar tid för inlägg Aug 31, 2015

Vill du arbeta i Norge?

Vill du arbeta i Norge?

eRecruit söker unga personer som gillar utmaningar Känner du ett inre driv och är på jakt efter nya äventyr så är du den vi söker!
→ Vidare

Visar tid för inlägg Jul 15, 2015

Färre yrkeselever studerar vidare

Färre yrkeselever studerar vidare

Yrkesprogrammen på gymnasiet har på senare gjorts om, där fler godkända betyg i yrkesämnena krävs, samtidigt som kärnämnen som svenska och engelska bantats ned. Ämnen som krävs för att få högskolebehörighet. Reformen har man gjort med syftet att fler skall lyckas ta sig igenom utbildningen, men det resultat man hoppats på lyser än så länge med sin frånvaro.
→ Vidare

Visar tid för inlägg Feb 18, 2015

Sida 1 av 19 sidor
 1 2 3 >  Sista>