ANNONS

Enkelt och snabbt med BostadsPortal.se - så hittar du ditt studentboende

Enkelt och snabbt med BostadsPortal.se - så hittar du ditt studentboende

På BostadsPortal.se hittar du din nya lägenhet snabbt och enkelt och du kan följa bostadssituationen var du än befinner dig, i just det område du är intresserad av. På så vis ligger du alltid steget före!

Hur fungerar Bostadsportal.se?

För att underlätta för dig har vi på BostadsPortal.se samlat alla tänkbara aktörer på bostadsmarknaden – kommunala bolag, privata fastighetsägare och andrahandsuthyrare. I stället för att använda tiden på att leta efter var du ska leta, räcker det nu med att besöka BostadsPortal.se.
Snabbt och enkelt är våra ledord, - för att få en överblick och ta aktiv del av bostadsmarknaden.

Skapa en sökesannons

På BostadsPortal.se har man förstått vikten av enkelhet för båda parter, - bostadssökande och uthyrare. Därför har vi skapat en tjänst som sammanför dig som letar boende med den som vill hyra ut. Lägger du som bostadssökande upp en sökesannons så kan hyresvärdarna dessutom lätt finna dig och dina kontaktuppgifter.

Var vill du bo?

Nedan finner du några användbara länkar i jakten på ditt nya boende
Studentbostad i Hela Sverige
Studentbostad i Malmö
Studentbostad i Stockholm
Studentbostad i Göteborg

Bevakningsmail- för en lättare bostadsjakt.

Vårt Bevakningsmail är en daglig rapport på nya objekt som är utvecklad för dig som söker bostad. Det är helt gratis och det enda som krävs för att upprätta ett bevakningsmail är att du anger din e-postadress. – Med bevakningsmailen får du löpande en uppdaterad lägesrapport från bostadsmarknaden. På så sätt kan du låta lägenheterna eller rummen komma till dig och slippa plöja otaliga annonser varje dag. Nu kan du aktivt söka bostad, hur lite tid du än har!

Vill du hyra ut din bostad?

Som uthyrare börjar man med att skapa en bostadsannons, när den är godkänd så kan man direkt se vilka registrerade sökesprofiler som passar in på lägenheten eller rummet. Du kan alltså snabbt få stenkoll på vad som händer på just din gata.

 

FAKTA OM BOSTADSPORTAL.SE
Alla tjänsterna på BostadsPortal.se kan också utnyttjas genom mobilsajten som är mycket lättnavigerad. Du når den genom att antingen läsa QR-koden i bilden nedan med din smartphone eller genom att surfa in på http://bostadsportal.se via din mobilbrowser så kommer du automatiskt till mobilsajten.

 
QR-kod till BostadsPortal.se mobilsajt

Visar tid för inlägg Apr 12, 2013