ANNONS

Ett billigare sätt för dig att shoppa på nätet

Ett billigare sätt för dig att shoppa på nätet

Har du någonsin hittat något på Internet som du tyckte om men inte köpte för att det var alldeles för dyrt? Väntar du hellre på ett bättre erbjudande istället för att betala fullt pris? Ett nystartat svenskt företag, Lizer Group, erbjuder nu en smidig lösning på problemet, helt gratis!

Som student finns det mängder av utgifter man måste hålla reda på; bl. a hyra, mat, kläder,transport, kurslitteratur, telefonräkningar. Allt detta ska täckas och betalas av med en begränsad ekonomi. Det krävs en noggrann planering för att pengarna ska kunna räcka hela månaden. Det borde dock inte betyda att man som student inte ska kunna få unna sig något trevligt ibland och det är här som PriceLizer kommer in i bilden.

PriceLizer låter dig följa och bevaka priset på en produkt som du har hittat på vilken webbutik som helst i hela världen. När priset sedan sänks kommer du att få en notifiering direkt i mobilen. Det innebär alltså att man aldrig kommer att missa ett bra erbjudande! Du kanske har behövt byta ut dina nedslitna, gamla joggingskor och köpa nya men hejdade dig i sista sekunden för att det var för dyrt. Med PriceLizer behöver du helt enkelt bara bokmärka dessa joggingskor direkt i webbläsaren på din mobil. Därefter sköter PriceLizer resten och notifierar användaren när butiken har sänkt priset på dem. Du kommer att kunna se hur mycket du sparar på köpet och om det låter som ett bra pris kommer du att skickas vidare till butiken, direkt från appen. Om priset fortfarande är för högt för din smak är det bara att vänta lite längre och kanske få ett ännu bättre erbjudande. Ju mer man sparar med PriceLizer, desto mer pengar kommer man att ha över för att använda till någonting annat istället.

Utöver denna användbara funktion kan du exempelvis skapa din egen “wishlist” som innehåller alla produkter som du har sparat. Du kan sedan dela dina wishlists med andra användare och på sociala medier. Ett enkelt och roligt sätt att berätta för dina vänner och din familj vad du egentligen önskar dig till din födelsedag! Med den sociala delen av appen kan du också hitta och följa andra personer såsom bloggare, varumärken och även nya vänner som delar samma stil och intressen som du. PriceLizer låter dig att bli inspirerad av andras wishlists! När priset sänks på en av dina vänners sparade varor, kommer du också att kunna se det.

Med PriceLizer kan du unna dig saker utan att behöva betala fullt pris. Använd istället pengarna du sparar med PriceLizer till dina andra dagliga kostnader såsom mat och hyra eller kanske till och med till den där resan du har drömt om så länge.

PriceLizer kan laddas ner från och med den 13:e mars 2016, men vänta inte! Gå in på deras hemsida redan nu för att handla både smartare och billigare: www.pricelizer.com.

Lizer Group växer snabbt och är intresserade av unga talanger som delar samma ambition och tankesätt som dem. Anmäl dig redan nu för att vara en av de första som får tillgång till applikationen på www.pricelizer.com. Om du är intresserad av att gå med har de ett unikt praktikprogram öppet för ansökningar just nu där du kan arbeta med dem från var som helst i hela världen, ansök här.

www.pricelizer.com
www.facebook.com/pricelizer/
twitter.com/pricelizer

Visar tid för inlägg Mar 04, 2016