ANNONS

Ny tjänst som låter studenten få koll på sitt kvarter!

Ny tjänst som låter studenten få koll på sitt kvarter!

Med HOODANALYS får du en överblick på ditt kvarter! Här visas bl. a frisörer, pizzerior, skomakare, klädbutiker, apotek, caféer och lokala annonser från tex blocket.

Om man är ny i stan kan det vara bra att få en överblick på sitt kvarter. Hoodboard.se hjälper dig med detta och visar nödvändiga/intressanta ställen att att ha koll på.
Hoodboard erbjuder även möjligheten att söka lokala radannonser med begagnade prylar i den lokala sökmotorn. Med den nya tjänsten kan du enkelt låta din dator eller mobiltelefon känna av var du befinner dig och få upp det du söker, avstånd till där du befinner dig och kontaktuppgifter eller direktlänk till deras webbsajt för att få mer information. Att använda tjänsten är helt gratis och fungerar både från mobilen och datorn.

Så här kan går du tillväga:

1.  Gå in på Hoodboard.se/hoodanalys och tillåt din mobil eller dator att känna av var du befinner dig eller skriv in den adress där du är.
2.  Du får upp en samlad bild över de tjänster och prylar du kan hitta direkt nära dig.
3.  I sökresultatet visas kontaktinformation till företag, webbsajter och radannonser med begagnade prylar i ditt område samt en karta så att du lätt kan se hur nära det är och hur du tar dig dit.

Nyfiken på hoodboard - läs mer på Mynewsdesk

Visar tid för inlägg Feb 20, 2013