ANNONS

Sponsrad Video: Scania – Trainee-, Utvecklingsingenjörs- och Produktionsingenjörsprogrammet

Sponsrad Video: Scania – Trainee-, Utvecklingsingenjörs- och Produktionsingenjörsprogrammet

Ta chansen att göra ditt livs resa.
Vare sig du studerar eller är nyutexaminerad kan Scania ge dig en unik start på karriären. Ett globalt nätverk, internationella kontakter och fokus på ständiga förbättringar ger dig en plattform för resten av livet. Härifrån kan du fortsätta utvecklas, bredda eller specialisera dig, byta jobb, bo och arbeta utomlands utan att byta arbetsgivare. Hitta den roll som passar dig bäst och ta chansen att göra ditt livs resa.

Trainee
– med hela världen framför dig.
Traineeprogrammet ger dig som är civilingenjör, ekonom eller systemvetare med masterspåbyggnad en unik start på karriären och alla möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i vår globala organisation. Idag finns tidigare traineer inom hela företaget, ända upp i högsta koncernledningen.

Så funkar det.
Programmet pågår under 14 månader och inleds med en grundlig introduktion. Därefter varvas praktik med teori för att ge dig en bra helhetssyn i verksamheten, värdefulla kontakter och bred kompetens i en internationell miljö. En av dina praktikperioder sker utomlands. Traineeprogrammet har flera olika inriktningar, de flesta med placering i Södertälje. Inom produktion kan du också välja Oskarshamn eller Luleå.

  • Forskning och Utveckling
  • Produktion
  • Marknad
  • Inköp
  • Ekonomi
  • Finans
  • IT

Läs mer och ansök senast 16 februari på scania.com/trainee

Utvecklingsingenjör
– med framtiden i dina händer.
Utvecklingsingenjörsprogrammet vänder sig till dig som är nybliven högskole- eller civilingenjör och förbereder dig för ett jobb inom produktutveckling i absolut världsklass. Programmet ger dig en bra möjlighet att lära känna Scania, produkterna och utvecklingsprocessen och du får chansen att knyta viktiga kontakter och skapa ett brett nätverk på företaget.

Så funkar det.
Nio månaders kvalificerad introduktion i Södertälje ger dig en perfekt start som utvecklingsingenjör. Du praktiserar på olika funktioner, både inom forskning & utveckling och produktion. Parallellt får du utbildning som förbereder dig för en tjänst som utvecklingsingenjör inom konstruktion. Som antagen till Scanias utvecklingsingenjörsprogram blir du anställd från första dagen.
Läs mer och ansök senast 16 februari på scania.com/uip

Produktionsingenjör
– med tekniken i fokus.
Produktionsingenjörsprogrammet erbjuder dig som nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör en fördjupad introduktion inom produktion. Programmet, som snabbt ger dig erfarenhet och kontaktnät, är en utmärkt introduktion till din fortsatta karriär inom Scania.

Så funkar det.
Tio månaders kvalificerad introduktion ger dig en bra ingång till rollen som ingenjör inom produktion. Programmet utgörs av praktikperioder, utbildningar, föreläsningar och studiebesök. Du är placerad vid någon av Scanias produktionsenheter i Södertälje eller Oskarshamn, har en ansvarig chef under hela programtiden och en handledare på varje praktikplats. Du är anställd från första dagen och efter programmet fortsätter du på en lämplig befattning som ingenjör inom produktion exempelvis som produktionstekniker, produkttekniker, processtekniker eller logistiker.
Läs mer och ansök senast 16 februari på scania.com/pip

Inlägget är sponsrat

Visar tid för inlägg Feb 12, 2014