ANNONS

Stick ut ur mängden – vinn sommarjobb som koncernchef!

Stick ut ur mängden – vinn sommarjobb som koncernchef!

Adecco, världens största rekryterings- och bemanningsföretag, söker återigen en vikarierande koncernchef. Den här gången gäller det att sticka ut ur mängden och imponera på en virtuell headhunter för att ha chansen att ta hem jobbet och den tillhörande månadslönen på 100 000 kronor.

Det är tredje året i rad Adecco lyser ut sommarjobbet som koncernchef och VD för Adecco Sverige. Studenter av alla studieinriktningar uppmanas att söka! Utöver månadslönen på 100 000 kronor ger det en unik möjlighet att prova vingarna som företagsledare.
- Jag tycker att alla studenter med ledarambitioner borde söka tjänsten som vikarierande koncernchef! Ledningsarbetet är roligt och utmanande då det är så många intressen och aspekter som ska tillvaratas i varje beslut. Det säger Emma Jungmark, Adeccos koncernchefsvikarie 2012. Idag arbetar hon som eventansvarig i Helsingborgs IF.

- Min upplevelse av rekryteringen var att den var väldigt professionell. Det gjorde att jag lärde mig mycket om såväl jobbsökande som om mig själv längs med vägens gång. Och som vikarierande koncernchef fick jag lära mig vikten av att lyssna in olika åsikter, men också hur viktigt det är att våga lita på sitt omdöme och fatta beslut. Det tror jag att jag kommer ha stor nytta av såväl i min nuvarande tjänst som i framtida utmaningar, fortsätter Emma.
Per Östman, Adeccos koncernchefsvikarie 2011, började efter sommarjobbet som managementkonsult men är sedan en tid tillbaka i Adecco-koncernen som kontorschef för Ajilon i Stockholm.

- Det är svårt att så tidigt i karriären ha en bild av hur det verkligen fungerar bakom kulisserna och hur en ledningsgrupp jobbar. Där har jag fått en väldigt stor fördel och ett tydligt exempel på hur det kan fungera i praktiken. Det var även ett mycket bra sätt att testa min utbildning, säger Per Östman.
Koncernchefskampanjen löper från den 4 februari till den 10 mars och är öppen för studenter med alla typer av studieinriktning. De två tidigare koncernchefsvikarierna kom från helt olika bakgrund: Industriell ekonomi respektive Service management.

Du ansöker genom att registrera dig på adeccokoncernchef.se. Sedan gäller det att genom att visa upp en bra profil, ett bra CV, relevanta bidrag och bra resultat i kunskapsduellerna stärka sin kandidatur och få sin profilbild att bli så stor som möjligt. Urvalsprocessen sker därefter enligt Adeccos kvalitetssäkrade metoder och avslutas med ett Assement Center i Stockholm 17-18 april, där tio finalister gör upp om det prestigefyllda sommarjobbet. Utöver erfarenheten av att involveras i flera för Adecco affärskritiska beslut får vinnaren en månadslön på 100 000 kr samt ett 6 månader långt mentorskap med Adeccos ordinarie koncernchef Per-Arne Gulbrandsen.

Om Adecco
Adecco är världsledande inom bemanning och rekrytering. Bolaget finns i fler än 60 länder över hela världen. Varje år jobbar ca 3 miljoner människor för Adecco. Adecco är registrerat i Schweiz och noterat på Swiss Exchange i Zürich. I Sverige är Adecco ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor över hela landet från norr till söder. Förutom personaluthyrnings- och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar inom bland annat outsourcing, omställning, ledarskapsutveckling, kompetensutveckling, karriärrådgivning, utbildning och rehabilitering. För mer information besök www.adecco.se

Adecco

Visar tid för inlägg Feb 01, 2013