ANNONS

Studentradion lanserar ny hemsida och visar upp höstens tablå

Studentradion lanserar ny hemsida och visar upp höstens tablå

År 1984 kunde uppsalaborna för första gången ratta in 98,9 Mhz för att höra stadens studenter rapportera och underhålla i vad som senare skulle komma att kallas Studentradion 98,9. Nu kan vi med glädje presentera höstterminens sändningsstart. Våra drygt 140 medlemmar har under sommaren jobbat hårt med förberedelserna av vad som vi tror kan bli en av stationens mest spännande terminer någonsin!

Från våra lokaler i Ekonomikum sänder vi varje vardag från 13:00 till 21:00, bor man i Uppsala kan man lyssna vi radio på 98,8 Mhz annars på studentradion.com där vi även fortsätter sändningen efter kl 20:00. Vi sänder även morgonprogram måndagar och fredagar 07:30-09:30 så vill du få hjälp att komma upp på morgonen, lyssna på webben då!

Med en välfylld och noga utvald tablå bjuder vi på allt möjligt inom musik, kultur, samhälle och mycket, mycket mer! Våra drivna och skickliga sändare har många visat prov på underhållning och av kvalitet. Programmet Katastrof, som sänder om miljö och hållbar utveckling, nominerades förra året till Stora Radiopriset som årets närradio i Sverige och visade därmed vilken nivå Studentenradion 98,9 ligger på. Vår sändare Kelly Smisk nominerades även till årets Rookie och tävlade därmed med P3s Linnea Wikblad och den väletablerade komikern Mikael Tornving. I år vill vi inte vara sämre utan siktar högre för att nå än större framgångar!

I samband med sändningsstarten kan vi även stolt presentera vår nya hemsida. Att lyssna på och följa Studentradion kommer nu mer att vara en enkel och mycket nöjesfylld syssla! Vi lovar en spännande och underhållande termin på Studentradion 98,9.

Lyssna på studentradion.com här!

Höstens tablå
Höstens Tablå Studentradion

Visar tid för inlägg Sep 19, 2013