ANNONS

Träna inför högskoleprovet

Träna inför högskoleprovet

Denna artikel är en annons från hpguiden.se


HPGuiden erbjuder personlig hjälp inför högskoleprovet. VIP-utbildningen inför högskoleprovet är specialkonstruerad för att hjälpa dig nå toppresultat på det nya högskoleprovet och komma in på din drömutbildning. Vi har oslagbara referenser och utvärderingsresultat från studenter som nått sina mål och som nu pluggar det som de alltid drömt om. Som VIP-medlem får du tillgång till allt du behöver för att nå ditt högskoleprovmål!

Bli VIP-medlem och kom genast närmare drömutbildningen! Du får tillgång direkt!
Bli VIP-medlem nu | Läs mer om Högskoleprovguiden

Tack för att ni finns hpguiden, tack vare ert stora utbud på HP-uppgifter lyckades jag komma in på mitt drömprogram!

- Bnar - Före detta VIP-medlem

 

Sociala medier: Gratis veckans ord och veckans matte

“Cirkelns omkrets”, “Backanal”, “Potens av produkt”, “Epigon”, “Pi”, “Chikan”, “Potensmultiplikation”, “Refusera”, “Pythagoras sats”, “Odygdspåse” och mycket mer. Missa inte vår serie med utvalda ord och matematiska koncept som du når via din favorit av de sociala medierna. Följ och gilla våra sidor redan idag!
Facebook | Instagram | Twitter

12 465 uppgifter

Du får direkt åtkomst till en komplett utbildning med över 3 000 specialkonstruerade uppgifter på de nya provdelarna (XYZ, KVA, MEK) och totalt över 12 400 uppgifter på alla åtta delproven (DTK, KVA, NOG, XYZ, ELF, LÄS, MEK, ORD).
Bli VIP nu

1 141 HP-uppgifter

Du får även Sveriges största uppslagsverk med utförliga förklaringar till gamla högskoleprovuppgifter. Du kan slå upp uppgifter du fastnat på eller använda förklaringarna när du repeterar med gamla prov för att förstå logiken på provet.
Få tillgång till allt

85% av vårens ord

85% av vårprovets ord fanns med i utbildningen. Höstprovet var 100% av orden med och 2014 kunde 85% respektive 90% återfinnas i VIP-utbildningen. Med hjälp av våra träffsäkra ordlistor kan du också besegra ord-delen på provet.
Kolla våra exempel

Är jättenöjd med HPguiden. Har även tipsat många om er och att det är värt pengarna, det är en investering för framtiden säger jag alltid, vill säga att ni gör ett grymt arbete!

- Anel - Före detta VIP-medlem

Glöm inte anmäla dig till höstens prov

Den 6 augusti publicerades det andra antagningsbeskedet för hösten 2015 här. Om du inte nådde din målutbildning kan du från och med 14 augusti till och med 15 september anmäla dig till höstens högskoleprov här. Förbered dig också på bästa sätt som VIP-medlem inför höstens högskoleprov 2015 eller vårens högskoleprov 2016!
Anmäl dig till höstens prov

Över 4 av 5 poäng

VIP-utbildningen har varje termin, sedan starten 2004, fått mycket fina utvärderingar av studenterna. Nu senast skulle 100% rekommendera oss till en vän! Varje termin får utbildningen över 4 av 5 poäng av studenterna och många referenser från nöjda VIP-medlemmar!
Kolla utvärderingarna

Heltäckande kurs

Du får en komplett matematisk kurs, utförliga strategier med smarta lösningstekniker, snabbläsningskurs, lära dig undvika fällorna, genomgångar om alltifrån felanalys till studieteknik, individuell coachning och mycket mer!
Bli VIP-medlem nu

Många referenser

Utbildningen har i över 10 år, sedan 2004, hjälpt tiotusentals studenter att nå sitt mål på högskoleprovet. Vi har oöverträffade referenser från studenter som nått sina mål, pluggat det de velat och som nu njuter av sitt drömjobb och sin drömkarriär tack vare utbildningen.
Läs våra referenser

“Högskoleprovguiden går inte att jämföra med annat material som finns, ni är bäst! En ypperlig tjänst med många fina funktioner och hjälpmedel. Ett utomordentligt sätt att förbättra sig för högskoleprovet. Det är många som tvivlar att införskaffa tjänsten vet jag, främst på grund av priset. Men det är så värt det. Utan tvivel en av de bästa investeringarna jag någonsin gjort.”

- Fabian - Före detta VIP-medlem

 

Skriv högskoleprovet väl förberedd med den enda kompletta utbildningen inför det nya högskoleprovet

Bli VIP-medlem nu och kom genast närmare drömutbildningen! Du får tillgång till VIP direkt! E-posta oss också gärna om du har någon fråga eller fundering!
Bli VIP-medlem nu! | E-posta oss

Visar tid för inlägg Aug 31, 2015