ANNONS

Träna inför högskoleprovet online

Träna inför högskoleprovet online

Denna artikel är en annons från hpguiden.se


HPGuiden erbjuder personlig hjälp inför högskoleprovet. VIP-utbildningen inför högskoleprovet är specialkonstruerad för att hjälpa dig nå toppresultat på det nya högskoleprovet och komma in på din drömutbildning. Vi har oslagbara referenser och utvärderingsresultat från studenter som nått sina mål och som nu pluggar det som de alltid drömt om. Som VIP-medlem får du tillgång till allt du behöver för att nå ditt högskoleprovmål!

Bli VIP-medlem och kom genast närmare drömutbildningen! Du får tillgång direkt!
Bli VIP-medlem nu | Läs mer om Högskoleprovguiden

Fantastiskt bra hjälpmedel inför högskoleprovet. Helt klart värt pengarna! Hade önskat att jag hade hittat hit lite tidigare.

- Mathilda—Före detta VIP-medlem

 

Sociala medier: Gratis veckans ord och veckans matte

“Wallraffa”, “Jämn & Udda Addition”, “Nödga”, “Negativ Exponent” och mycket mer. Vi har startat vår serie med utvalda ord och matematiska koncept som du når via din favorit av de sociala medierna. Följ och gilla våra sidor redan idag!
Facebook | Instagram | Twitter

12 049 uppgifter

Vi växer så det knakar! Vi har hundratals nya uppgifter! Du får direkt över 2 800 special-konstruerade uppgifter på de nya provdelarna (XYZ, KVA, MEK) och totalt över 12 000 uppgifter på alla åtta delproven (DTK, KVA, NOG, XYZ, ELF, LÄS, MEK, ORD).
Bli VIP nu

452 HP-uppgifter

Vi bygger nu även Sveriges största uppslagsverk med förklaringar till gamla högskoleprovuppgifter. Du kan redan nu slå upp uppgifter du fastnat på eller använda förklaringarna när du repeterar med gamla prov.
Få tillgång till allt

85% av vårens ord

Återigen täckte ORDprogrammet in nästan alla ord på högskoleprovet! Vårens VIP-medlemmar kunde pricka in minst 17 av de 20 orden (85%) som kom på högskoleprovet. Höstprovet 2013 var det hela 18 av 20 ord (90%).
Kolla våra exempel

Sajten är riktigt väl uppbyggd och är lätt värd varenda krona. Det är tack vare HP-guidens utbildning som jag garanterat kommer in på läkarprogrammet i höst. Det som verkligen gjorde skillnad för mig var alla övningsuppgifter på NOG, KVA och XYZ, samt ORD-programmet.

- Sebastian - Före detta VIP-medlem

Anmäl dig till höstens prov!

Anmälan öppnade 15 augusti. Anmäl dig redan idag och allra senast den 15 september för att garantera din plats på höstens högskoleprov.
Anmäl dig till höstens prov

Över 4 av 5 poäng

VIP-utbildningen har varje termin, sedan starten 2004, fått mycket fina utvärderingar av studenterna. Varje termin får utbildningen över 4 av 5 poäng av studenterna och många referenser från nöjda VIP-medlemmar! Uppemot 100% skulle rekommendera oss till en vän!
Kolla utvärderingarna

Heltäckande kurs

Du får en komplett matematisk kurs, utförliga strategier med smarta lösningstekniker, snabbläsningskurs, lära dig undvika fällorna, genomgångar om alltifrån felanalys till studieteknik, individuell coachning och mycket mer!
Bli VIP-medlem nu

Många referenser

Utbildningen har i över 10 år, sedan 2004, hjälpt tiotusentals studenter att nå sitt mål på högskoleprovet. Vi har oöverträffade referenser från studenter som nått sina mål, pluggat det de velat och som nu njuter av sitt drömjobb och sin drömkarriär tack vare utbildningen.
Läs våra referenser

Upplägget gjorde mig otroligt säker på det jag tidigare varit osäker på. Den får även en att prestera mycket bättre under tidspress vilket är en stor del utav att få ett bra resultat på högskoleprovet. I övrigt så är tjänsten fantastisk! Tack så mycket.

- Johan - Före detta VIP-medlem

 

Skriv högskoleprovet väl förberedd med den enda kompletta utbildningen inför det nya högskoleprovet

Bli VIP-medlem nu och kom genast närmare drömutbildningen! Du får tillgång till VIP direkt! E-posta oss också gärna om du har någon fråga eller fundering!
Bli VIP-medlem nu! | E-posta oss

Visar tid för inlägg Sep 01, 2014