ANNONS

Vill du arbeta i Norge?

Vill du arbeta i Norge?

eRecruit söker unga personer som gillar utmaningar Känner du ett inre driv och är på jakt efter nya äventyr så är du den vi söker!

80.000 svenskar arbetar i Norge, och i Oslo är var femte ungdom (18-24 år) svensk. Anledningarna till detta är många; högre lön, lägre skatt, en härlig atmosfär och inte minst goda jobb- och karriärmöjligheter.

eRecruit rekryterar till ett flertal olika positioner, genom oss kan du bland annat få ett arbete som säljare, montör, lagerarbetare/truckförare, städare eller servitör/servitris inom restaurang och event. Om du har tidigare erfarenhet inom försäljning, kundservice (t.ex. som butiksbiträde), industri eller terminalarbete är detta meriterande. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet för våra tjänster, därför behöver du inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet inom dessa områden.

Är du intresserad så skicka in ditt CV här: erecruit.rekry.se
Alltid svar inom 48 timmar från att du anmält intresse

eRecruit är ett rekryteringsföretag som förra året ordnade jobb i Norge åt mer än 300 svenskar i åldrarna 18-25 år. Vi ser alltid potential i dig som person och låser oss inte fast i vilken utbildning & erfarenhet du har sedan innan. Hos oss får du snabb återkoppling - alltid inom 48 timmar från det att du sökt en tjänst hos oss.

Visar tid för inlägg Jul 15, 2015