ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Sommarjobb, Praktik

Bodens kommun

Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb

Bodens kommun har många av Sveriges viktigaste arbeten. Oavsett om du är samhällsplanerare, undersköterska, personalspecialist, drifttekniker, personlig assistent eller bibliotekarie så gör du ett stort jobb för att få kommunen att fungera.

I våra roller som kommunanställda jobbar vi för att Boden ska utvecklas, att de politiska besluten ska bli verklighet och för att våra bodensare och besökare ska få bra service.

Vi har jobb för både yrkes-och högskoleutbildade. Kommunen är Bodens största arbetsgivare med cirka 2 300 anställda. På grund av generationsväxling kommer vi att nyanställa inom alla våra verksamheter i framtiden.

Gör ditt examensarbete hos oss
Exjobb Boden matchar studenter med företag eller kommunen för att du ska få ett spännande examensarbete och för att våra företag och förvaltningar ska utvecklas.
Kontakta oss gärna, kika in på boden.se/exjobb för mer information.

Exempel på våra yrken
Administratör, anläggningsarbetare, badvärd, bibliotekarie, brandman, chaufför, chef, ekonom, förskollärare, informatör, ingenjör, it-utvecklare, kökspersonal, lokalvårdare, lärare, näringslivsutvecklare, personlig assistent, personalspecialist, samhällsplanerare, sjukgymnast, sjuksköterska, socialsekreterare, undersköterska och vaktmästare.

Miljö och natur i fokus
Boden är en ekokommun med stort miljötänk. Vi har bland annat tidigt satsat på biogas och har världens nordligaste biogasanläggning. Vi har också nära till en aktiv fritid med orörd natur och många fina idrottsanläggningar. Här bjuder vi på utförsåkning i toppklass, äventyrsbad, arenafotboll och mycket mer.

Kontakta oss
Har du frågor om sommarjobb, praktik eller arbete kan du kontakta telefonisterna i kommunens växel så hjälper de dig vidare. Telefon till växeln är 0921-62 000.