ANNONS

  • Bransch: Byggföretag
  • Erbjuder: Anställning

JSB

Var med och bygg framtidens bostäder och livsmiljöer

Vill du arbeta med något som är viktigt för hela Sveriges framtid? På JSB har du möjlighet att delta i utvecklingen av vårt prisade bostadskoncept Trygga Boendet® och många spännande projekt inom entreprenader och byggservice.

Din väg till arbetslivet 
Gemensamt för oss på JSB är vårt engagemang och vår vilja att hela tiden göra nya framsteg. Därför är JSB rätt miljö för dig som ska ta steget från studier till arbetslivet. Flera av våra tidigare trainees, praktikanter och examensjobbare är idag anställda hos oss. Några fördelar du snabbt upptäcker är att

-Du får ta ansvar
Den bärande principen hos JSB är att varje medarbetare äger sin uppgift. Det betyder att vi tror på dig och din förmåga. Du får utrymme att utvecklas och jobbet blir dessutom mycket roligare.

-Du utvecklas med JSB
På JSB möts människor med olika bakgrund och olika kunskaper. Det skapar en mångfald som ger oss bredd i vår samlade kompetens och en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö. 

-Vi trivs tillsammans
Hos oss gäller omtanke om varandra och vi har starkt fokus på lagarbete. Vi lär av varandra och löser uppgifterna tillsammans. Då blir resultatet det bästa liksom stämningen på jobbet.

JSB är ett byggföretag som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i hela landet.

Entreprenader omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnader.

Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag.

Trygga Boendet® är affärsområdet där vi utvecklar standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende.

JSB har kontor i Skåne, Blekinge och Småland och verksamhet över hela landet. Antal anställda är ca 250 och omsättning ca 1.3 mdr kr enligt prognos för 2015. 

Kontaktuppgifter
Telefon (växel): 0454-32 96 65
E-post: info@jsb.se

Sociala medier: