ANNONS

  • Bransch: Landsting
  • Erbjuder: Anställning, Trainee, Sommarjobb, Praktik, Extrajobb

Landstinget Sörmland

Landstinget Sörmland har många spännande och viktiga jobb. Vi söker kompetenta och engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service och god vård.

Vi är en av länets största arbetsgivare med cirka 7200 personer inom 120 yrken. De allra flesta jobbar med arbetsuppgifter relaterade till hälso- och sjukvården på ett av länets fyra sjukhus, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Nyköpings lasarett, Kullbergska sjukhuset eller Karsudden i Katrineholm, samt någon av de landstingsdrivna vårdcentralerna eller inom folktandvården. Det finns bland annat sjuksköterskor, läkare, ingenjörer, arbetsterapeuter, barnmorskor, snickare, tekniker, bibliotekarier, kulturarbetare och många flera olika yrken.

Det öppna landstinget
Landstinget Sörmland är det öppna landstinget som jobbar för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Vi satsar på att vara Sveriges friskaste län 2025. För att nå dit gör vi ett omfattande kvalitetsarbete som innebär nya arbetssätt och lösningar.

Samverkan och utveckling
Landstinget verkar över gränserna och har ett aktivt samarbete med omkringliggande högskolor, kommuner och andra landsting. Utvecklingstakten är hög, likaså ambitionen om att ta till vara ny teknik, ompröva arbetsmetoder och satsa på vår FoU verksamhet.

Vi söker sjuksköterskor till traineeprogrammet.
Vi söker sjuksköterskor och barnmorskor.
Vi söker specialist och allmänläkare till primärvården.