ANNONS

  • Bransch: Landsting
  • Erbjuder: Anställning, Trainee, Sommarjobb, Praktik, Extrajobb

Landstinget Sörmland

Landstinget Sörmland har många spännande och viktiga jobb. Vi söker kompetenta och engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service och god vård.

Vi är en av länets största arbetsgivare med cirka 7000 medarbetare utspridda i länet. De allra flesta jobbar med arbetsuppgifter relaterade till hälso- och sjukvården på ett av länets fyra sjukhus, någon av de landstingsdrivna vårdcentralerna eller inom folktandvården. Det finns också snickare, tekniker, bibliotekarier, kulturarbetare och många flera olika yrken.

Det öppna landstinget
Landstinget Sörmland är det öppna landstinget som jobbar för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Vi satsar på att vara Sveriges friskaste län 2025. För att nå dit gör vi ett omfattande kvalitetsarbete som innebär nya arbetssätt och lösningar.

Samverkan och utveckling
Landstinget verkar över gränserna och har ett aktivt samarbete med omkringliggande högskolor, kommuner och andra landsting. Utvecklingstakten är hög, likaså ambitionen om att ta till vara ny teknik, ompröva arbetsmetoder och satsa på vår FoU verksamhet.

Möjlighet till traineetjänst som sjuksköterska
Traineeprogram för sjuksköterskor vänder sig till nyutbildade sjuksköterskor som är intresserad av att satsa på både sin egen professionella utveckling samt vara en del av utvecklingen inom hälso- och sjukvården i Landstinget Sörmland. Syftet är att skapa en trygg och säker introduktion.

Detta är ett unikt tillfälle för sjuksköterskor som inte riktigt landat i sin nya roll och vill ha möjlighet att utveckla sig inom flera specialområden.  Trainee kommer att erbjudas inom två valbara spår, antingen akutsjukvård eller inom vårdavdelningar. Akutspåret innebär 6 månaders placering på vardera Akutvårdsavdelningen, Akutmottagningen och Hjärtintensiven.

Traineeprogram för sjuksköterskor inom Akutsjukvård - Ansök här!
Sjuksköterskor till traineeprogrammet - Ansök här!
Vi söker nyutbildade sjuksköterskor till traineeprogrammet - Ansök här!

Vårdplatsspåret innebär 6 månader inom opererande verksamhet kirurgisk eller ortopedisk vårdavdelning, 6 månader inom Medicin/geriatrik samt 6 månader inom valbar verksamhet inom vuxen slutenvård. Det kliniska arbetet varvas med teoretiska block motsvarande 20% av anställningen.