ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Sommarjobb, Praktik

Linköpings kommun

Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med cirka 8000 medarbetare inom en rad olika verksamheter. Vi erbjuder arbeten som har stor betydelse för våra medborgare och som är en viktig del i det gemensamma välfärdsarbetet. Hos oss arbetar lärare, sjuksköterskor, byggarkitekter, ekonomer, it-tekniker tillsammans med många andra yrkesroller.

Vår vision bygger på att vi gemensamt har ansvaret att skapa arbetsplatser där varje medarbetare kan känna arbetsglädje och stolthet. Vi strävar efter att ha en organisation som bygger på dialog, samspel och öppenhet och som stöds av en förtroendeingivande och tydlig ledning på alla nivåer. I Linköping är vi modiga, mänskliga och mångfasetterade.

Linköpings kommun ska vara en attraktiv arbetsplats för alla. I vår marknadsföring och rekrytering av nya medarbetare är det viktigt att synliggöra vår utvecklingskraft och behov av olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi kan erbjuda utmanande arbetsuppgifter, goda arbetsplatser och en möjlighet att delta i samhällsbygget. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Bli en av oss - välj en arbetsplats där idéer blir verklighet!

Anställning
Du hittar alla lediga tjänster på vår hemsida under rubriken Lediga jobb samt på arbetsförmedlingens hemsida.

Praktik
Linköpings kommun erbjuder ett stort antal praktikplatser varje år, från den kortare praon i åk 8, till de verksamhetsförlagda utbildningarna på gymnasie- och högskolenivå. Läs mer här.

Examensarbete
Vi bedriver ett samarbete med Linköpings Universitet och hos oss finns stora möjligheter att skriva uppsats eller genomföra examensarbete.

Sommarjobb
Ungdomar som går första eller andra året på gymnasiet kommer att kunna söka sommarjobb på webben genom Feriebanken. För mer information besök vår wepplats!

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss på Linköpings kommun.