ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Sommarjobb

Ludvika kommun

Ludvika kommun är framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun. Här finns framtidsjobben för dig som vill arbeta med livskvalité åt medmänniskor och inom modern, högteknologisk industri.

Kommunen är en del i din vardag och sköter många saker som du dagligen kommer i kontakt med – kanske mer än du tror? Här är några exempel: skola, barnomsorg, vård och omsorg, bibliotek, fritid, kulturarrangemang, trafik och infrastruktur,
miljöfrågor, livsmedelskontroll, bygglov och räddningstjänst.

Framtidsjobb
Hos Ludvika kommun finns många jobb att söka de kommande tio till femton åren. Ludvika är en tillväxtkommun och då blir det mer att sköta för kommunen samtidigt som allt fler går i pension. Så, om du vill ha ett meningsfullt jobb och arbeta med livskvalité åt dina medmänniskor så kan du hitta ditt framtidsjobb hos oss. Det behövs ofta vikarier inom vård, omsorg och skola. Som vikarie kan du prova på arbetet och hur du trivs hos oss.

Anställningsförmåner
Som medarbetare hos Ludvika kommun får du:
- Meningsfulla arbetsuppgifter
- Inflytande på hur och vad vi gör genom samverkan och delaktighet
- Möjlighet till utveckling i jobbet
- Friskvårdspeng eller friskvård på arbetstid
- Subventionerade friskvårds- och träningsaktiviteter

* Praktik – praktik finns möjligheter till, särskilt då det är kopplat till ett speciellt yrke, t.ex. inom HR om du läser på PA-programmet.
* Sommarjobb – enda möjligheterna här är att jobba inom äldreomsorgen, i övrigt inga sommarjobb.
* Exjobb – se ovan om praktik.

Välkommen till möjligheternas Ludvika