ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning

Östersunds kommun

Sportfantast, skogsmulle eller kulturknutte?

Östersund erbjuder ett unikt utbud, oavsett vilken kategori du tillhör. Närheten till Åre och andra vackra naturområden skapar många möjligheter till såväl vandring och fiske som skidåkning. Eller varför inte surf? Sommarens skönaste häng hittar du i Surfbukten!

Men Östersund är inte bara sportfantasternas Mekka. Staden myllrar av kreativitet och har även ett aktivt musik-, kultur- och nöjesliv för alla smaker. Östersund är ”The home of great events” och här kan du ta del av såväl Storsjöyran, matkultur i världsklass, världscuptävlingar på Östersund Skidstadion och allsvensk fotboll på Jämtkraft Arena.

Den perfekta studentstaden

Östersund är för många den perfekta studentstaden. Som student vid Mittuniversitetet i Östersund kan du välja mellan ett stort utbud av program och kurser och samtidigt få ett liv vid sidan av studierna som är fyllt med möjligheter. Campus ligger tre minuters promenad från stadens stadskärna och från studentbostäderna tar det aldrig längre än trekvart att gå till lektionssalen. Det är nära till allt, Östersund är en 15-minuterstad, för att inte säga en 5-minutersstad, vad du än ska göra. Bara 15 minuter eller mindre till flygplatsen, var du än är i stan och sedan bara 50 minuter till Stockholm. Vi som bor och verkar här tjänar in så mycket tid, vilket i sig bidrar till all övrig livskvalitet som Östersund och Jämtland Härjedalen står för, inte minst när det gäller natur, kultur och friluftsliv.

I Östersund råder just nu en stark utvecklingstakt med tillväxt och attraktionskraft. Människor flyttar hit och befolkningen ökar. Det har satt fart på bostadsbyggandet, vilket i sig drar med sig en mängd andra positiva effekter. Mittuniversitetet har ett högt söktryck på sina utbildningar. Även företag flyttar hela eller delar av sin verksamhet till Östersund, samtidigt som flera av de befintliga nysatsar.

Arbetsmarknad med variation

I Östersund finns en bred och varierad arbetsmarknad med ungefär 4500 företag, där många efterfrågar ny kompetens. Kanske just din!

Här finns ett brett spektra av små och mellanstora företag som täcker in allt från tillverkningsindustri till kunskaps-, tjänste- och turismföretag. Upplevelse- och outdoorindustrin är en viktig motor i regionens näringsliv, med närhet till forskning och innovation via bland annat Mittuniversitetet.

Vi har jobbet för dig som vill göra skillnad för andra!

Östersunds kommun är Jämtlands läns största arbetsgivare med cirka 5 000 anställda och över 400 olika yrken. Vi som arbetar inom Östersunds kommun gör det för att vi tycker att det är kul att jobba med service, träffa människor och göra skillnad för de vi är till för. Vi behöver fler medarbetare som vill ge bra service till alla som bor och verkar här. Är du en av dem?

Hur är det att jobba hos oss?
Mer information om oss som arbetsgivare hittar du på:
www.ostersund.se/ledigajobb

Kontakta oss
Östersunds kommun 831 82 Östersund
063-14 30 00
kundcenter@ostersund.se

Sociala medier
- Facebook
- LinkedIn
- Youtube