ANNONS

  • Bransch: Skogsindustri, Snabbrörliga konsumentvaror
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Trainee, Sommarjobb, Praktik, Utlandsmöjligheter

SCA

Vill du jobba på ett ledande företag som har fokus på hållbarhet och innovation?

Vi är intresserade av människor som vill göra skillnad och som bidrar med nya och innovativa sätt att tänka. Är du beredd att investera i din egen utveckling och i företaget du jobbar för? Är du en driven person som ständigt letar utmaningar? Om ja, så är vi en perfekt matchning! Men vad kan du förvänta dig av oss? Hur kan vi som arbetsgivare skapa de bästa förutsättningarna för dig att fortsätta vara en motiverad högpresterande lagspelare? Det här erbjuder vi dig.

Din utveckling
Vi vill att du når din fulla potential och driver din egen utveckling. Din utvecklingsplan är en mix av företagets affärsbehov och din egen ambition, där inställning, driv och prestation är avgörande.

Ditt bidrag till framgång
Vår framgång hänger på dig! Som medarbetare på SCA har du en öppen och nära dialog med din chef för att tillsammans sätta och följa upp personliga mål samt komma överens om hur din utvecklingsplan ska se ut. Vi är övertygade om att detta ger dig bra förutsättningar att fortsätta känna motivation och utvecklas till en högpresterande lagspelare med ett driv att ständigt vilja förbättra och bidra till vårt företags framgång.

Ersättning
Vi erbjuder dig lokalt marknadsmässiga ersättnings- och förmånsprogram i relation till dina individuella prestation. Syftet med dessa är att uppmuntra professionell utveckling och hög prestationsnivå.

Kultur
SCAs kultur baseras på våra kärnvärden. Vi ger dig ansvar och förväntar oss att du tar det. Vi strävar efter att hålla din motivation på topp genom att involvera och uppmuntra ömsesidig, kontinuerlig återkoppling. Vår ambition är därför att ha världens bästa ledare som kan involvera, motivera och ge dig förutsättningar att göra ett bra jobb.

Balans mellan arbete och privatliv
På SCA bryr vi oss om dig som medarbetare. Vi strävar efter att skapa en sund och hälsosam arbetssituation och arbetsmiljö så att du får ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var i livet du befinner dig.

Karriärmöjligheter
Upptäck dina karriärmöjligheter inom SCA i 60 länder via vår globala jobbportal på sca.com. Vi är unika som företag eftersom vi handhar hela värdekedjan och erbjuder jobb inom arbetsområden som sträcker sig alltifrån skogsverksamhet, forskning & utveckling, produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning tillsammans med våra viktiga supportfunktioner.

Ex-jobb och uppsatsarbete
Är du en ambitiös student med kreativa idéer? Tveka inte att kontakta oss med idéer om vad du kan bidra med till SCA genom ett ex-jobb eller uppsatsarbete. Maila din ansökan till career@sca.com.

Sommarjobb
Vi söker studenter som är nyfikna på SCA som arbetsgivare och som vill skaffa sig arbetslivserfarenhet under sommarlovet. Sommarjobben görs tillgängliga att ansöka på sca.com mellan perioden januari och mars/april varje år. Om du har frågor kring ett specifikt sommarjobb vänligen kontakta kontaktpersonen i annonsen.

Graduate program inom SCA
Har du målet inställt på en inspirerande och långsiktig karriär inom product supply, Forskning & Utveckling (R&D), försäljning eller marknadsföring? Vill du göra skillnad? Genom SCA Go! Program erbjuds du ett riktigt jobb från start med en genomtänkt utvecklingsplan. Programmet lägger grunden för dig att fortsätta driva din egen utveckling och karriär inom SCA. Läs mer om SCA Go! Program och ansök via sca.com.

Lediga jobb
Alla lediga jobb inom SCA publiceras på sca.com. Välkommen in med din ansökan genom att ladda upp CV och personligt brev. Vi vill även tipsa om att börja prenumerera på lediga jobb där du, efter att ha registrerat dig på hemsidan, får meddelanden via email när ett jobb som passar din profil finns att söka.

Vi ingår i Teknikssprånget,
vill du testa ett spännande jobb?


Läs mer här!