ANNONS

  • Bransch: Optiker
  • Erbjuder: Anställning

Välkommen till ett företag som tror på förändring, enkelhet och omtanke.

Som medarbetare på Smarteyes är du en viktig medspelare i ett ungt och expansivt företag som har som mål att förändra och utveckla optikerbranschen. Vi vill att kunden ska tycka det är kul och enkelt att köpa glasögon. Och vi är på god väg att lyckas. Vi växer snabbt tack vare alla våra härliga medarbetares engagemang!

Vi arbetar ständigt med att skapa attraktiva arbetsplatser där alla ska trivas och känna arbetsglädje.  Att ha stimulerande kundmöten, utvecklande arbetsuppgifter och dessutom kul på jobbet tror vi är viktiga framgångsfaktorer! Vi är övertygade om att det är våra gemensamma värderingar som gör detta möjligt. Värderingar som bygger på förändring genom utveckling och ständigt lärande, på enkelhet genom att undvika krångel och byråkrati och på omtanke genom att alltid visa varandra respekt. Oavsett tjänst eller position i företaget så arbetar vi som ett team med att nå vår vision att bli den mest rekommenderade optikern.

Smarteyes ett självklart val tycker vi
Att arbeta som optiker hos oss på Smarteyes har många fördelar. Du kan fokusera på kliniska undersökningar och med vår enkla prissättning kan du möta kundens behov och alltid erbjuda den allra bästa optiken. Vårt flexibla tidbokningsystem underlättar din vardag och gör det möjligt för dig att påverka din arbetsdag. Som optiker hos oss gör du skillnad i människors vardag.

Din utveckling
Vi växer och utvecklas snabbt vilket skapar många utvecklingsmöjligheter i företaget. Du driver själv din egen utveckling och skapar din egen utvecklingsplan tillsammans med din chef. Dina utvecklingsmål styrs av företagets affärsbehov och ditt eget engagemang. Företaget stödjer din utveckling med årligt bidrag till kompetensutveckling, interna utbildningar och mentorskap. Eftersom vi tar tillvara på duktiga och engagerade medarbetares kompetens kan vi erbjuda karriärsmöjligheter inom företaget. 

Lön och förmåner
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och betalar alltid ut ob tillägg i pengar. Förutom lön och kompetensbidrag får du även ett årligt friskvårdsbidrag.

Praktikplatser
Vi ser gärna att du förlägger din praktik i någon av våra butiker. För att du ska få en så givande praktikperiod som möjligt kommer du ha en optiker hos oss som din personliga handledare.  Din personliga handledare säkerställer att du får det stöd du behöver för att du allteftersom under praktikperioden ska kunna arbeta alltmer självständigt. 

Sommarjobb
Efter din praktikperiod har du möjlighet att sommarjobba hos oss.

Lediga jobb
Vi lägger ut alla lediga jobb på vår hemsida www.smarteyes.se. Där kan du dessutom möta några av våra duktiga medarbetare som berättar hur det är att jobba hos oss.

Det här är vi stolta över

  • Vi växer kontinuerligt och har idag ett 80 tal butiker i Sverige, Danmark och Tyskland
  • Vi designar våra moderiktiga bågar själva och använder bara material av högsta kvalitet.
  • Vi har en enkel prismodell som gör det enkelt och roligt för både våra kunder och för dig som optiker
  • Vi visar omtanke och bidrar till ett bättre samhälle genom vårt hållbarhetsarbete och vårt arbete med barn och utsatta.