ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Sommarjobb, Praktik

Smedjebackens kommun

Smedjebackens kommun är vackert belägen i Södra Dalarna. Här finns en fantastisk natur med över femhundra sjöar inom kommunens yta och stora möjligheter till fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid. Från Smedjebackens hamn, vid sjön Barken, kan man nå havet via Strömsholms kanal och Mälaren.

1990 blev Smedjebacken en av de första ekokommunerna, vilket innebär att vi har en lång erfarenhet av arbete för hållbar utveckling. Smedjebacken med omnejd har också en rad intressanta kulturmiljöer huvudsakligen kopplade till järnhanteringen. Planeringen inriktas på en växande bostads- och arbetsmarknad i regionen samt vatten- och klimatfrågor.

Vi är ca 800 anställda inom kommunens verksamheter och inom våra två kommunala bolag, Bärkehus AB och Smedjebackens Energi & Vatten AB jobbar ytterligare ca 100.

Smedjebackens kommun är en trygg arbetsgivare med stabil ekonomi. Vi ser kommande behov inom vård, omsorg och skola. Men även inspektörer, ingenjörer, socionomer, chefer på olika nivåer och inom olika områden kommer att behövas.

Är ni behov av praktik under er studietid, tveka ej att ta kontakt med oss.