ANNONS

  • Bransch: Industri
  • Erbjuder: Examensarbete, Trainee, Sommarjobb, Praktik

Smurfit Kappa Piteå

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda. Vi tillverkar årligen 700 000 ton kraftliner, vilket är ett papper som används för att göra högklassig wellpapp. Vårt bruk ingår i Smurfit Kappa Group, en av världens främsta producenter av pappersbaserade förpackningar. Koncernen har omkring 45,000 anställda i 34 länder med en omsättning på 8,1 miljarder Euro (2015).

Smurfit Kappa Piteå är ett högteknologiskt företag som satsar på utveckling, för att vi ska fortsätta vara världsledande inom vårt område. Vi använder förnyelsebar skoglig råvara och arbetar ständigt med att effektivisera verksamheten för att nyttja råvaran på ett energieffektivt sätt.

Under de närmaste åren behöver vi rekrytera många nya medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och söker engagerade och drivna personer som vill jobba med oss.

Du som studerar till processoperatör eller ingenjör med inriktning mot kemi, maskin eller teknik har stora möjligheter till sommarjobb hos oss under din utbildning. Vi erbjuder också platser för examensarbete. Efter avslutad utbildning kan du söka traineetjänst hos oss. Som trainee arbetar du under två år i vår verksamhet och även vid något internationellt bruk i koncernen, samt är därefter garanterad en tillsvidaretjänst.

För mer information om oss och vad vi kan erbjuda dig, kontakta HR-avdelningen på Smurfit.

Kappa Piteå:
Telefon: 0911-970 00
E-post: [email protected]