ANNONS

  • Bransch: Skogsindustri
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Trainee, Sommarjobb, Utlandsmöjligheter

Stora Enso

Vi letar ständigt efter riktiga nytänkare, personer som kan se saker utifrån ett helt nytt perspektiv. Personer som kan vända utmaningar till möjligheter. Är du den vi letar efter?

Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Våra produkter finns i din vardag i form av kartongen i mjölkförpackningen, papperet i din söndagstidning och träet som finns i huset där du bor.

Karriär

Vi söker alltid personer som strävar framåt och tänker nytt. Personer som kan vända utmaningar till möjligheter och se saker utifrån ett helt nytt perspektiv. Stämmer det in på dig? Isåfall kan du vara den person vi letar efter! Du kan jobba med allt från forskning till skogsavverkning. Vi har stort behov av dig med akademisk bakgrund, främst ingenjörer, jägmästare/skogsmästare men också dig som har gått en bra gymnasieutbildning, gärna med något års påbyggnad på högskolan.

Examensarbete

Vill du ta chansen att skriva ditt examensarbete hos ett innovativt och nytänkande företag? Vi på Stora Enso tycker att examenarbeten är viktiga och vill gärna stötta dig i detta. Det finns flera vägar att få göra ett examensarbete hos Stora Enso Sverige.
Du kan söka ett redan annonserat jobb eller skicka in en öppen ansökan för examensarbete på www.storaenso.com/careers. Du har möjlighet att anmäla intresse till öppen ansökan mellan februari till april samt augusti till november varje år. Om du slutför ett examenarbete hos Stora Enso i Sverige har du möjlighet att söka stipendium för detta hos Ljungbergsfonden med maximalt motsvarande 1.000 kronor/högskolepoäng, max 30 poäng.

Sommarjobb

Stora Enso erbjuder årligen uppåt 500 sommarjobb för studenter och nyexaminerade i Sverige.
Att arbeta som sommarjobbare på någon av våra enheter är en bra ingång till en framtida karriär på Stora Enso. Det är ett unikt tillfälle att få insyn i vår verksamhet, och du kan jobba med allt från produktion, forskning och logistik till försäljning och marknadsföring.
Ansökningstiden för sommarjobb börjar varje år i mitten av december till och med mitten av februari. Du ansöker på vår hemsida, www.storaenso.com/careers.

GROW Global Trainee Programme

Vårt globala traineeprogram GROW erbjuder nyutexaminerade utbildning i världsklass, global exponering och en exklusiv möjlighet att utforska dig själv och världen på ett helt unikt sätt. Det senaste programmet startade i september 2017 med 28 deltagare från hela världen. Under sitt 18-månadersprogram får de chansen att möta Stora Ensos högsta ledare, delta i en världsledande ledarskapsutbildning, åka på ett 3-månaders uppdrag utomlands och ha tillgång till en personlig mentor.
Läs mer på www.storaenso.com/careers/trainee-programme-an-opportunity-of-a-lifetime

Lediga jobb

Alla lediga jobb inom Stora Enso publiceras på storaenso.com/careers. Välkommen in med din ansökan genom att ladda upp CV och personligt brev. Vi vill även tipsa om att börja prenumerera på lediga jobb där du, efter att ha registrerat dig på hemsidan, får meddelanden via email när ett jobb som passar din profil finns att söka.