ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Sommarjobb, Praktik

Trollhättan Stad

Trollhättan – en stolt och innovativ stad med plats för framtiden

Trollhättan är i dag en stark och attraktiv kommun, som vill bli ännu större. Trollhättan har ambitionen att växa till 70 000 invånare år 2030 och vi arbetar hårt med att skapa förutsättningar för detta.
Trollhättans Stad har omkring 4300 anställda och omsätter årligen cirka tre miljarder kronor.
Vi har goda kommunikationsmöjligheter med bil, tåg, buss och har tillsammans med Vänersborg egen flygplats. Närheten till Trollhättan från Göteborg, gör att många utav våra medarbetare utan problem pendlar. Med tåg tar det bara 35 minuter.

Medarbetarna är vår viktigaste resurs
Med nyfikenhet, innovation och framåtanda strävar vi hela tiden efter att utveckla och förbättra vår stad – för att fortsätta hålla den levande. Här får du plats att förverkliga dina idéer och hitta nya lösningar.
Just din kompetens, kreativitet och ditt engagemang behövs för att vi tillsammans ska lyckas i vårt uppdrag. Genom delaktighet skapas också förutsättningar för en god arbetsmiljö. Våra grundläggande värderingar: omtanke, utveckling och livskvalitet skall tydligt genomsyra våra verksamheter.

Sveriges viktigaste jobb
Inom Trollhättans Stad finns 350 olika yrkeskategorier och gemensamt är att vi alla arbetar med service för att underlätta och skapa en bra vardag för våra medborgare. Genom att klicka på länken, presenteras några av alla de spännande yrken som finns i vår verksamhet – och du möter dessutom några av våra medarbetare.

Rekrytering
Vi tycker att det är viktigt att ligga i framkant när det gäller rekrytering av nya medarbetare och erbjuder dig därför:

  • stimulerande arbetsuppgifter och ett gott arbetsklimat.
  • arbete mot tydliga politiska mål.
  • möjligheter till innovativt nytänkande.
  • stora utvecklingsmöjligheter


Examensarbete
Vi erbjuder möjlighet för dig att skriva ditt examensarbete hos oss, i den mån vi har möjlighet att ta emot. Kontakta därför gärna vår arbetslivskontakt på personalkontoret vid frågor.

Våra lediga jobb
Vi annonserar lediga jobb på www.trollhattan.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetslivskontakt
Helen Karlsson
Personalspecialist
Personalkontoret
Trollhättans Stad
0520-49 54 04
helen.a.karlsson@trollhattan.se