ANNONS

  • Bransch: Kommun
  • Erbjuder: Anställning, Examensarbete, Sommarjobb, Praktik

Vallentuna kommun

En växande kommun med rik historia

Upplev närheten i Vallentuna!
I Vallentuna upplever du närheten till jobb, skola, förskola och naturen med goda kommunikationer till Stockholm, Arlanda och skärgården. Här blandas känslan av småskalig tätort vid Vallentunasjön och ett vidsträckt, levande kulturlandskap med lagom puls och familjär stämning.

Naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm växer och utvecklas Vallentuna kommun snabbt. Med ca 32 000 invånare och hög inflyttningstakt skapas en kommun som ska vara attraktiv att leva, jobba och utvecklas i för alla människor. Med cirka 1500 anställa, inom många intressanta och kvalificerade yrkesområden i kommunen, vill vi vara till nytta för våra boende i kommunen.

Vallentuna kommun – för dig som sätter kunden i fokus!
Är du vår nya medarbetare? Var med och bidra till vår framgång genom ditt kvalitetstänkande och kundfokus. Tillsammans arbetar vi för Vallentunas växande och utveckling. Ditt engagemang värdesätts hos oss och vi tror på allas lika värde. För att lyckas med vårt uppdrag satsar vi på kompetensutveckling och friskvård för våra medarbetare.

Som arbetsgivare vill vi ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför kommunens verksamhet. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund.

Hör några av våra medarbetare och deras berättelser från yrkeslivet. Medarbetare i Vallentuna. Mer information om oss som arbetsgivare, våra medarbetare och fackliga representanter hittar du på vallentuna.se/ledigajobb.

Verksamhetsförlagd utbildning inom ramen för samverkansavtal med lärosäten.
Examensarbeten inom ramen för VFU och lärarutbildning.
Möjlighet till sommarjobb/vikariat inom förskola och fritidshem.