ANNONS

  • Bransch: Energi
  • Erbjuder: Anställning

Varberg Energi

Varberg Energi arbetar och verkar inom el, naturgas, fjärrvärme, bredband och IT-tjänster. Dessutom tillhandahåller vi en rad olika tjänster och entreprenader till våra kunder.
Varberg Energi har funnits sedan 1937 och då som Varbergs Stads Elverk. Allt sedan starten har vi ansvarat för elförsörjning och eldistribution i stan. Våra verksamhetsgrenar har under åren vuxit och utvecklats i takt med att samhälle och infrastruktur och kommunikation förändrats.
Vår ambition är att vara kundens självklara val av såväl energi- som bredbandslösningar i Varberg. Genom duktiga medarbetare och med drivkraft att utveckla, förbättra och effektivisera både tekniska processer och vårt arbetsflöde ligger vi i framkant inom flera av våra verksamhetsgrenar. I allt vårt arbete integreras och utvecklas vårt miljöarbete och vi arbetar aktivt för ett hållbart samhälle med egen förnybar energiproduktion.

Arbeta hos oss
Varberg Energi kan räknas till ett relativt stort företag i mellanstor kommun. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor och idag är vi ca 100 anställda, fördelade på flera olika yrkesgrupper. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter inom alla yrkesgrupper och vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare.


Praktik
Flera av våra medarbetare har startat sin yrkesmässiga karriär genom praktik hos oss. Vi strävar alltid efter att i så stor utsträckning som möjligt ta emot praktikanter inom våra olika affärsområden. Vi har också ett samarbete med Campus Varberg där man erbjuder en YH- utbildning inom energiteknik och vindkraft.


Välkommen till oss på Varberg Energi!