ANNONS

  • Bransch: Energi
  • Erbjuder: Anställning

Varberg Energi

Varberg Energi vill vara en del av lösningen av framtidens energi- och IT-utmaningar. Vi arbetar för en kreativare vardag och långsiktiga förbättringar för våra kunder. Vår omtanke om miljön speglas i allt vi gör. Fjärrvärmen vi producerar kommer från restvärme och biobränsle. Vi investerar i egen halländsk vind-, vatten- och solkraft och den el vi säljer under namnet VIVA är helt förnybar.

Vi erbjuder smarta energitjänster för ett hållbart samhälle och vi bygger stadsnät via fiber med full kraft. Som första energibolag är vi verifierade för ISO 26 000 vilket betyder att vi även har omtanke om människor. Vi tror på öppenhet och mångfald. Omtanke ger mer energi.

Arbeta hos oss
Varberg Energi omsätter drygt 500 miljoner kronor och idag är vi över 100 anställda, fördelade på flera olika yrkesgrupper. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter inom alla yrkesgrupper och vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare.

Praktik
Flera av våra medarbetare har startat sin yrkesmässiga karriär genom praktik hos oss. Vi strävar alltid efter att i så stor utsträckning som möjligt ta emot praktikanter inom våra olika affärsområden. Vi har också ett samarbete med Campus Varberg där man erbjuder en YH-utbildning inom energiteknik och vindkraft.

Välkommen till oss på Varberg Energi!