ANNONS

Partners

EF logotype

EF Education First

EF står för “Education First”. Företaget grundades 1965 av entreprenören Bertil Hult, är privatägt och består av 16 olika divisioner som erbjuder en mängd utbildningsprogram - alltifrån språkkurser, utbildningsresor och akademiska examina, till kulturella utbytesprogram. EF:s mål är att bryta ned språkliga, kulturella och geografiska barriärer och företaget har hjälpt människor från alla åldrar och nationaliteter att bli världsmedborgare.

“Education First” är mer än vårt företagsnamn. Det är också vår passion. EF bistår Studeravidare.se med information om utlandsstudier.

 

HousingAnywhere

HousingAnywhere

HousingAnywhere.com, är ett studentdrivetföretag som underlättar bostadsletande för studenter genom en gratis online bostadsplattform. Plattformen ger studenter som åker iväg på utbytestermin en möjlighet att lätt hyra ut sin lägenhet till inkomandestudenter och hjälper sitt universitet att öka utbudet av bostäder. Företaget startades 2009 i Rotterdam och har sen dess växt internationellt och har nu 73 partneruniversitet världen över; från Los Angeles till Singapore, från Stockholm till San Paulo.
Plattform ökar universitets utbud av bostäder, ger inkommande studenter fler bostadsmöjligheter och underlättar uthyrningen för utgående studenter så de slipper betala dubbel hyra. Alltså är HousingAnywhere.com en win-win-win situation.