ANNONS

Campus i12

Utbilda dig på Campus i12!

Campus i12 driver utbildningar som berör den digitala verksamheten inom specialeffekter för film- och reklam, industridesign samt arkitektonisk visualisering med tekniska hjälpmedel inom den branschen. Vi utbildar också behandlingspedagoger med inriktning mot neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Utbildningarna är förlagda till Eksjö – ett utbildnings- och produktionscentrum för animation och visualisering.

Vi utbildar 3D-artister och compositors i området för specialeffekter riktat mot rörlig film och media. Formbestämning - Surface Designer som vänder sig till tillverkningsindustrin och Behandlingspedagoger med inriktning mot neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Till hösten kan vi också erbjuda två nya utbildningar inom Visuell design - Arkitektur och inredning samt Teknisk visualisering - BIM. Vi ger förutsättningar för en framtid inom ett flertal branscher bland annat film/reklam, tillverkningsindustrin, arkitektkontor samt behandlingshem och liknande.

Till de digitala utbildningarna är Tekniska högskolan i Jönköping vår huvudman och Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping är huvudman till Behandlingspedagogutbildningen.

I den 2-åriga högskoleutbildningen, Digital Visualisering väljer men en av två profiler, 3D visualisering eller Digital compositing. Valet av profil görs efter första veckan in i utbildningen. Från och med hösten 2014 blir utbildningen internationell och studenter från hela världen kan studera Digital Visualisering. Detta medför att behörigheten i engelska numera är Engelska B.

De fyra övriga utbildningarna är Digital Design - Surface Designer, Visuell design - Arkitektur och inredning, Teknisk visualisering - BIM och Behandlingspedagog neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är 2-åriga Kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar (YH).

Mer information om alla utbildningar finns på vår hemsida, Campus i12.

Ansökan till Högskoleutbildningen Digital Visualisering görs via antagning.se från den 15 mars på webben. Ansökningsblankett till YH-utbildningarna finns på hemsidan från den 15 mars.

En fjärdedel av studierna består av näringslivsförlagda kurser som ger praktisk erfarenhet av det kommande yrkeslivet samt kontakter inom branschen.  Praktikkurserna leder även ofta till jobb vilket vi ser i de uppföljningar som görs sex månader efter avslutad utbildning.

Till yrkeshögskoleutbildningarna går det att göra en sen ansökan då vi ofta gör ett överintag.

Välkommen på Öppet hus för de digitala utbildningarna den 13 mars på Campus i12 mellan kl 09.30- 14.30. För mer detaljerat schema på upplägget under dagen läs mer på Campus i12’s sida för Öppet Hus.

Behandlingspedagog - neuropsykiatrisk funktionsnedsättning har Öppet hus den 4 april mellan kl 09.00- 12.00. I anmälan som görs till karin@campusi12.se anger du vilket Öppet hus du vill delta i.

Om Campus i12

På skolan går det över 250 studenter från Sverige och andra länder. Studenterna får passerkort och kan vara på skolan dygnet runt. Det finns tillgång till kylskåp, mikrovågsugnar och matplatser så studenterna kan ta med sin egen mat till skolan. 

De har även tillgång till stor chroma key-studio (greenscreen), filmkameror, formverkstad och annan utrustning som studenterna kan låna under utbildningens gång. Det finns studentbostäder att hyra där man som student delar boende med två andra studenter med gemensamt kök och vardagsrum.

Det finns också lägenheter och studentrum tillgängliga och all information om boendet i Eksjö kan man läsa mer om på Campus i12’s sida för boende. I anslutning till skolan har vi VisPark för de som önskar starta eget företag. De hjälper med uppstart av ditt företag, lokaler, licenser med mera.
Läs mer om Vispark.

Se filmer om några av utbildningarna

Digital Visualisering 120 hp
2-årig, högskoleutbildning med två profiler; Digital compositing och 3D-visualisering

En film om Digital Visualisering from Campus i12 on Vimeo.


Digital Design – Surface Designer 400 YH-poäng
Kvalificerad yrkeshögskoleutbildning

En film om Digital Design from Campus i12 on Vimeo.

Behandlingspedagog – neuropsykiatrisk funktionsnedsättning 400 YH-poäng
Kvalificerad yrkeshögskoleutbildning

Behandlingspedagog neuropsykiatrisk funktionsnedsättning from Campus i12 on Vimeo.

 

Studentrabatter i Jönköping

Här finns studentrabatter och erbjudanden för dig som studerar i Jönköping.

Bild för ABC-Gruppen
Bild för Apple Store
Bild för SF Bio
Bild för SJ
Bild för Länsförsäkringar Jönköping
Bild för Comviq studentrabatt
Bild för MyTrendyPhone.se
Bild för Klipp IT

Karta och kontakt

Campus i12
  • Kaserngatan 24A
    575 35 Eksjö
    Telefon: 0381-361 20