ANNONS

Campus Lidköping

Som ett av Sveriges största lärcentra arbetar vi för att din utbildning ska hålla högsta kvalitet, att du ska få tillgång till den senaste tekniken och att du ska få en mycket god service. Vårt koncept bygger på att du ska kunna bo kvar på hemmaplan och genomföra en hel utbildning. Detta är möjligt tack vare föreläsningar via telebildteknik, streamade föreläsningar via datorn som du kan titta på när det passar dig bäst och att läraren ibland i vissa utbildningar kommer till Lidköping.

Campus Lidköping blir din mötesplats där du kan träffa andra studenter för att bilda studiegrupper och du har tillgång till våra lokaler nästan dygnet runt, alla årets dagar! Du är lika välkommen var du än är inskriven och studerar på akademisk nivå, att använda våra lokaler och vår tekniska utrustning. Vi erbjuder kompetensutveckling för vuxna från grund- till högskolenivå och har även ett brett utbud av inspirationsseminarier och kurser. Vi är måna om att tillfredsställa det utbildningsbehov som finns både hos privatpersoner och hos näringslivet i Lidköping

Campus Lidköping i korthet

 • Vi har 1550 elever/studenter, varav 650 läser på högskolenivå
 • 41 grupprum, 20 konferensrum/klassrum
 • 49 % av våra studenter hade inte studerat på högskolenivå om inte Campus Lidköping funnits
 • Totalt 3 500 kvm
 • Vi hyr ut lokaler med upp till 140 sittplatser
 • Vi samarbetar med 15 högskolor/ universitet i landet

 

Lidköping som studentstad

Lidköping satsar på att allt fler ska välja att bo och etablera sig i kommunen och satsar på bra kommunikationer, ny teknik som gör det möjligt att arbeta och studera på distans och samarbeta över gränser, med näringslivet och grannkommunerna. Föreningslivet sprudlar - det finns något för alla smaker. Lidköping är en gemytlig småstad som det är lätt att få grepp om.

Utbildningar i programform

 

Campus Lidköping

Studentrabatter i Lidköping

Här finns studentrabatter och erbjudanden för dig som studerar i Lidköping.

Bild för ABC-Gruppen
Bild för Apple Store
Bild för SF Bio
Bild för SJ
Bild för Comviq studentrabatt
Bild för MyTrendyPhone.se

Karta och kontakt

Campus Lidköping
 • Fabriksgatan 2
  531 30 Lidköping
  campuslidkoping@lidkoping.se
  Tel: 0510- 77 09 76