ANNONS

IHM Business School

I över 40 år har IHM varit en plats där människor utvecklas i sina karriärer. Det går att säga mycket om den erfarenhet som vi samlat. Men för oss, precis som andra, gäller det att se fram­ åt. Det viktigaste är att vi fortsätter att ständigt leverera kunskap som ligger i framkant. Att vi examinerar skarpa människor med en affärsförståelse som efterfrågas i näringslivet. Det är därför vi funnits i över 40 år.

Mötesplats för utveckling.

Gemensamt för deltagarna på IHM är att de vill utvecklas i sina karriärer, i övrigt är de extremt olika. Och det är en av våra främsta styrkor. Du befinner dig i samma miljö som visionära entreprenörer, chefer som vill stärka sitt ledarskap och företag som år efter år skickar sina viktigaste talanger till IHM för att vässas. Det är näst intill omöjligt att inte utvecklas inom våra väggar.

Utbildning på allvar.

En utbildning är ett åtagande både privat och professionellt. På IHM kastas du direkt in i den verklighet som du kommer att möta på din framtida arbetsplats. Våra föreläsare har alltid en stark teoretisk grund, men framför allt så befinner de sig själva i hetluften i affärsvärlden. De använder verkliga case som övningsexempel i undervisningen. Det gör att du ständigt får testa hur dina kunskaper fungerar på riktigt.
Läs om alla utbildningar här.

Kontakter som tar dig vidare.

Det handlar om kontakter. Känns det uttjatat? Vi vet att det är verklighet. Du får en grundplåt på cirka trettio personer med en gång du börjar på IHM: de som du studerar med. Rätt vårdat är det trettio framtida möjligheter till ett spännande jobb. Och ute i näringslivet finns redan nästan 30 000 IHMare som vet precis vilka färdigheter du tar med dig när du utbildar dig hos oss.

Trainee-möjligheter för alla.

Din chans att sätta dig själv och dina kunskaper på prov i ett verkligt sammanhang får du un­ der din praktikperiod. Det är också där du kan plocka upp de sista avgörande insikterna om hur det funkar ute i affärsvärlden, och hitta var din plats finns. Det är din tid att skina. Och din tid att bevisa att du är en talang att satsa på. Historiskt har ungefär hälften av IHM praktikan­ terna erbjudits anställning av uppdragsgivaren exter avslutad examen.

Kliv utanför gränserna.

IHM Dragon
Näringslivet är inte Sverige eller Norden. IHM, precis som allt annat, befinner sig numera i ett internationellt sammanhang där det blir svårare att separera den ena från den andra. Ta chansen och utnyttja de kontaktnät som IHM har internationellt för fortsatta studier utomlands. Det kan bli din spets som blir avgörande när du söker drömjobbet.

IHM Business School på andra orter

IHM Business School finns även i Göteborg och Malmö. Se kontaktsida för mer information.

Studentrabatter i Stockholm

Här finns studentrabatter och erbjudanden för dig som studerar i Stockholm.

Bild för ABC-Gruppen
Bild för Apple Store
Bild för SF Bio
Bild för SJ
Bild för Apoteksgruppen
Bild för Comviq studentrabatt
Bild för Apoteket Nova
Bild för MyTrendyPhone.se
Bild för A-Dental

Presentationsfilm

Karta och kontakt

IHM Business School
  • Stockholm Warfvinges väg 39
    Box 30163, 104 25 Stockholm
    Tel: 0200-24 00 24