ANNONS

Yrkeshögskola Södertälje

De grundläggande behörighetskraven för att läsa Yrkeshögskola Södertälje är väldigt lika kraven på högskola eller universitet. Läs mer om grundläggande behörighet på Myndigheten för yrkeshögskolan. De specifika behörighetskraven hittar du under respektive utbildning.

Studieekonomi

Yrkeshögskola Södertälje är avgiftsfri, vilket innebär att det inte tas ut någon undervisningsavgift. Däremot måste du själv stå för litteratur och annat studiematerial. Alla utbildningar är studiemedelsberättigade hos CSN.

Utbildningar

Byggarbetsledare

64 veckor
Målet med utbildningen är att den studerandeska få den kompetens som krävs för att arbeta som byggarbetsledare, koordinatorinom byggindustrin. Den studerande ska efter fullgjord utbildning ha dom grundläggandekunskaper inom organisationsteori, grupprocesseroch ledarskap som behövs ibyggprocessen.
YH Södertälje Byggarbetsledare
Länk till utbildningen

Tandsköterska

60 veckor
Målet är att få kunskap och färdighet föratt kunna arbeta som tandsköterska i ett tandvårdsteam. En tandsköterska assisterar vid undersökningar och behandlingar avpatienter. Man har också hand om material och instrument som används i kliniken.
YH Södertälje Tandsköterska
Länk till utbildningen

Trädgårdsmästare, ekologi och entreprenörskap

80 veckor
Målet är att få kunskap och färdighet för att kunna arbeta som trädgårdsmästare med inriktning mot ekologisk/biodynamisk produktion av varor och tjänster. Utbildningen varvar teori och praktik i park- och trädgårdsskötsel, grönsaksodling, växtkunskap och entreprenörskap och innehåller tre praktikperioder ute i arbetslivet.
YH Södertälje Trädgårdsmästare, ekologi och entreprenörskap
Länk till utbildningen

Studentrabatter i Södertälje

Här finns studentrabatter och erbjudanden för dig som studerar i Södertälje.

Bild för ABC-Gruppen
Bild för Apple Store
Bild för SF Bio
Bild för SJ
Bild för Comviq studentrabatt
Bild för MyTrendyPhone.se

Karta och kontakt

Yrkeshögskola Södertälje
  • Västergatan 2
    Södertälje
    Tel: 08-523 013 49